Kurs: KME “Rana dijagnostika i prevencija trudničke i postpartalne depresije i psihoze”

April 27, 2024

U deset gradova Srbije održane besplatne kontinuirane medicinske edukacije
za patronažne sestre na temu “Rana dijagnostika i prevencija trudničke i postpartalne depresije i psihoze, značaj primarne zdravstvene zaštite”.

Edukacijama je prisustvovalo 810 zdravstvenih radnika. Predavači su bili : Prim dr Oliver Vidojević, psihijatar, Maja Žutić, klinički psiholog sa Instituta za primenjenu pshologiju iz Zagreba,, VMS, master Zorka Zeba, RZJZ “Batut”, VMS, Olivera Damnjanović, patronažna sestra DZ “Stari grad”.

Obzirom na značaj teme i veoma važne diskusije i razmene mišljenja koje su usledile nakon svakog kursa, u pripremi je novi ciklus KME u okviru koga će se ova i slične teme podići na još viši nivo.

Povezani članci:

Konferencija “Srećno dete”

Program konferencije "Srećno dete" 27. 05. 2024. godine Opština Stari grad, ul. Makedonska br 42, Beograd Povodom obeležavanja 30. Beogradskog Festivala zdravlja organizujemo prvu konferenciju o zdravlju i znanju za decu. U okviru konferencije predviđen je program za...

30. Festival zdravlja Beograd

🌟 30. Festival zdravlja Beograd 🌟 Pridružite nam se i otkrijte tajne dobrog zdravlja! 📅 Datum: 8. jun 📍 Lokacija: Dom Vojske Srbije ⏰ Vreme: 10:00 - 18:00 Za više informacija o uslovima učešća, 👉 festivalzdravljabgd@gmail.com ✨ Vidimo se!...